Nieuw in het gamma Superior Bikes

Ontdek Superior Bikes, nu bij onze in de winkel! Sinds 1996 is Superior actief in de fietsindustrie en is uitgegroeid tot een volwassen fietsmerk met een breed scala aan modellen.

Met een collectie van meer dan 300 modellen, biedt Superior voor elk type fietser een geschikte fiets. Van E-Bikes tot e-MTB’s, racefietsen tot urban bikes en zelfs kinderfietsen en speciale dames MTB’s. Superior heeft voor elke behoefte een fiets beschikbaar.

De E-Bike collectie van Superior is bijzonder indrukwekkend en gepositioneerd in het hoge E-Bike segment. Met hun hoogwaardige afwerking en gebruik van de nieuwste technologieën, zijn de E-bikes van Superior ontworpen voor maximale prestaties en ultieme rijervaring.

Bij Superior staat kwaliteit centraal en dat zie je terug in elk detail van hun fietsen. De frames zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en de afmontage is van topkwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van een fiets waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij onze fietsenwinkel en ontdek de uitgebreide collectie van Superior Bikes. Ervaar de kwaliteit en prestaties van deze indrukwekkende fietsen en kies de fiets die bij jou past!

We gebruiken cookies om uw browserervaring te verbeteren. Door op ( Alle cookies accepteren) te klikken ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat.